Battlecat Cindy Dandois vecht op 6 Mei bij PFL MMA

Battlecat Cindy Dandois vecht op 6 Mei bij PFL MMA

De voorrondes van PFL MMA beginnen binnenkort met daarin Cindy Dandois.

Na een hele tijd op de lokale scene te hebben gevochten kan Dandois eindelijk weer aan de slag op de big stage. Battlecat (16-5-0) is momenteel op een 4 fight win streak en won allemaal op submission. De laatste keer dat Dandois vocht was in December 2019 bij Cage Survival in Griekenland.

Dandois komt als eerste “The Striking Viking” Kaitlin Young (11-10-1) tegen die haar laatste 4 partijen vocht bij Invicta en daar 3 van won. Young won haar laatste partij in Juli 2020 op Unanimous Decision.

Op 6 Mei zal het gevecht plaatsnemen tijdens PFL 2021: Regular Season in Atlantic City, Amerika. Met in de main event Fabricio Werdum vs Renan Ferreira. De winnares van vorig seizoen Kayla Harrison staat op de co main event tegenover Mariana Morais.

Bekijk hieronder de poster van PFL MMA:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Professional Fighters League (@pflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsPFL MMA

RELATED BY