Yousri Belgaroui keert 19 Maart al terug de kooi in

Yousri Belgaroui keert 19 Maart al terug de kooi in

De Tunesische Nederlander Yousri Belgaroui liet begin van deze maand weten dat hij getekend is door UAE Warriors in Dubai.

Hij vocht afgelopen Januari UAE Warriors 16 waar hij zijn partij op unanimous decision won van Sambo kampioen Badreddine Diani. Een return naar de kooi werd verwacht maar gisteren liet poste UAE Warriors op hun instagram een poster voor hun 17de editie in Abu Dhabi waar niemand minder dan Belgaroui opstond.

The Babyface Assasin zal het op gaan nemen tegen Sallah-Eddine Dekhissi (6-3-0) die zijn laatste partij vocht bij UAE Warriors begin van dit jaar op dezelfde kaart als Belgaroui. Dekhissi won zijn partij in de eerste ronde op TKO.

Bekijk hier de volledige fight card van UAE Warriors 17. En hieronder de post van UAE Warriors:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door UAE Warriors (@uae_warriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY