Tonny van Dijk: “Meer controle maar nog steeds veel spektakel”

Wij spraken gisteren de middleweight Tonny van Dijk over zijn partij deze Zaterdag bij GMC.

Wij spraken van Dijk over zijn aankomende partij maar toen wij er net waren kreeg hij het nieuws dat de partij waarschijnlijk niet door zou gaan. Het is nu officieel en de partij gaat niet door, toch besloten wij het interview online te gooien zodat je wat inzicht krijgt in de instelling van Tonny van Dijk.

Hoewel de partij niet doorgaat is er volgende maand nog een event van GMC en zou Tonny van Dijk daar alsnog graag tegen Hojat Khajevand opnemen. Of dat gaat gebeuren is het tweede maar van Dijk heeft zelf nog wel een idee tegen wie hij wil komen te staan in zijn volgende uiting.

Bekijk hierboven de video met Tonny van Dijk en coach Harun Ozkan.

Comments

comments

Categories
InterviewsMMA NieuwsNewsVideos

RELATED BY