The Rundown: Maart

We zijn terug op je beeldscherm, dit keer met The Rundown: Maart

In The Rundown zullen Splinta en ikzelf Josh, de maand gaan bespreken en de punten en fights bespreken die er die maand gebeurd zijn. We zullen het zoals jullie van de podcast gewend zijn heel casual houden en neem ons vooral niet te serieus. Het was een drukke maand voor Nederlands MMA en we kunnen zeggen dat het een goede maand was voor de atleten.

We bespreken de partijen van Isis Verbeek, Yousri Belgaroui, Agy Sardari en Lizzy Gevers. Daarnaast hebben we het ook over het MMA nieuws van deze maand van onder andere, Cindy Dandois, Gokhan Saricam, Tonny van Dijk, Orlando Wilson, Kaylee Vos, Artur Szczepaniak, Ruud Vernooij en Isis Verbeek.

Vergeet niet te liken en subscriben en mochten we iets vergeten te zijn laat ons in de comments weten wat jullie graag nog voorbij zien komen.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de The Rundown of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
BellatorCage WarriorsDutch NewsMMA NieuwsNewsThe RundownVideos

Leave a Reply

RELATED BY