WFL MMA keert terug op 30 Mei met hun 5de editie

WFL MMA keert terug op 30 Mei met hun 5de editie

Door de corona was het natuurlijk overal stil, maar World Fighting League was dit jaar weer begonnen.

Ze hielden 2 kickbox evenementen afgelopen maanden en lieten een tijd terug weten dat MMA er ook weer aan zat te komen. Vandaag werd hun eerste partij en datum aangekondigd. 30 Mei zullen hun de 5de editie houden met Losene Keita vs Raymond Jarman op de kaart.

Als dit de main event word is nog onduidelijk. World Fighting League hield in Februari 2020 hun laatste MMA evenement waar Keita een titel gevecht beloofd werd. Lees daar hier meer over.

WFL MMA 5 word ge co-promote door splinter nieuwe Nederlandse MMA organisatie VersusMMA die word geleid door Harun Kina. Hun richten hun eerste evenement op deze zomer, waar wij de productie voor zullen leveren. VersusMMA zal dan ook live te zien zijn hier op Dutch Fight Network.

WFL MMA 5 zal te zien zijn op hun website via stream. Opmerkelijk houden ze het evenement op dezelfde dag als nieuwe Nederlandse organistatie Levels Fight League die al een groot deel van hun kaart heeft vrijgegeven. Bekijk dat hier.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

RELATED BY