Nieuwe tegenstander voor Joey Berkenbosch bij LFL 1

Nieuwe tegenstander voor Joey Berkenbosch bij LFL 1

De afzeg curse tegen Joey Berkenbosch zet zich voort.

In Nederland weten de meeste organisaties dat je beter voor Berkenbosch meerdere tegenstanders klaar hebt staan, sinds er altijd eentje uit zal vallen. Dat geld ook voor Levels Fight League. Berkenbosch zou het opnemen tegen de Canadees Lablanc, maar die is van de kaart af en verplaats met de Zwitserse Robert Valentin (4-2-0).

Valentin verloor zijn laatste 2 partijen op KO en Decision. Hopelijk loopt alles deze keer goed sinds op Tapology staat dan Valentin een partij heeft staan op 29 Mei bij MMA Live 8 in Duitsland. Bekijk de laatste updates over Levels Fight League 1 hier en de post van de nieuwe main event hieronder:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsMMA NieuwsNews

RELATED BY