Cindy Dandois verliest de eerste ronde in PFL Regular Season

Cindy Dandois verliest de eerste ronde in PFL Regular Season

De Belg stapte in de kooi in America voor de eerste ronde van de PFL Regular Season.

Dandois vocht tegen de Amerikaanse Kaitlin Young waarvan ze een close decision verloor. Dit betekend nog niet dat het het einde is voor “The Battlecat” in PFL. In Juni zullen de 2de rondes plaatsnemen en met een finish in de eerste ronde zou ze 6 punten kunnen verdienen. En mogelijk nog de 3de of 4de slot in het toernooi in beslag kunnen nemen.

De punten bij PFL MMA worden niet op de standaard boxing scoring geteld, maar via hun Fighter Performance Rating wat word gemeten door nieuwe groundbreaking apparatuur om de PFL Cage heen. We kunnen zien dat qua strikes Dandois meer heeft gedaan, maar Kaitlin Young was veel efficiënter. Hieronder zie je Cagenomics van de partij:

Cindy Dandois vs Kaitlin Young - Cagenomics

En hieronder de final Fighters Performance Rating:

Cindy Dandois vs Kaitlin Young - Fighters Performance Rating

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY