Dutch Fight Podcast #33: Chequina Noso Pedro en Orlando Wilson Prins

In deze aflevering spreken we Chequina Noso Pedro en Orlando Wilson Prins die zaterdag in de kooi zullen stappen bij NFC

Aankomende zaterdag zal National Fighting Championship in Duitsland plaatsvinden waar een aantal Nederlanders aan mee zullen doen. We spreken als eerst Ruthless FC atleet Chequina Noso Pedro die mee zal doen aan het welterweight toernooi van NFC. Wie ook zal vechten op die card, is onze tweede gast Orlando Wilson Prins die mee zal doen aan het lightweight toernooi van NFC.

We zijn niet alleen te zien op YouTube, maar je kan ons ook beluisteren op al jou podcast platforms. Klik op jouw favoriete platform voor de Dutch Fight Podcast of bekijk ze gewoon hier op de website.

 Apple Podcast
 Spotify
 Google Podcasts
 YouTube

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPodcast

RELATED BY