Gerardo Fanny vecht op 26 Juni bij Cage Warriors 125

Gerardo Fanny vecht op 26 Juni bij Cage Warriors 125

De Nederlander van Curaçao keert terug naar London voor zijn 2de gevecht bij de organisatie.

Gerardo Fanny (9-2-0) maakte zijn debut bij Cage Warriors in September 2020. Hij kreeg direct een Bantamweight title shot tegen de huidige kampioen Jack Cartwright. Als de kampioen van Strenght & Honour werd er een gelijke partij verwacht, maar helaas was de kampioen te sterk voor Fanny. Fanny verloor zijn title shot in de eerste ronde via submission.

De Nederlander krijgt nu zijn redemption in Cage Warriors en gaat een klasse lager vechten tegen de Engelsman Connor Hignett (9-6-0). Hignett vocht in zijn carriere 5 keer af en aan bij Cage Warriors waar hij 2 won en 3 verloor. Zijn afgelopen 3 partijen waren bij Cage Warriors en daarvan won hij er 2 op KO.

Bekijk hier de rest van Cage Warriors 125 en hieronder de post van de organisatie:

 

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY