Joey Berkenbosch en Clyde Brunswijk verliezen hun partijen bij LFL1

Joey Berkenbosch en Clyde Brunswijk verliezen hun partijen bij LFL1

De KOPS vechter kon eindelijk weer de kooi in om te vechten.

Na talloze cancellations en ook bij LFL kreeg de Nederlander op short notice een nieuwe tegenstander voor zich.  Robert Valentin (4-2-0) kwam naar Amsterdam om te vechten tegen Berkenbosch in de main event van het eerste even van Levels Fight League 1. Valentin wist Berkenbosch in de 1ste ronde via rear naked choke te verslaan.

In de co main event stond Surinaamse Nederlander Clyde Brunswijk tegenover Franse Paulin Begai die ook op short notice Zaza Kindzodze verving op de kaart. Begai won het gevecht op decision en bepaalde het grootste gedeelte van het gevecht.

Je kan alle resultaten van het evenement en het evenement zelf hier terug bekijken.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsLevelsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY