Post Fight Interview: Quincy Makatita

Quincy Makatita stond tijdens WFL MMA tegenover Sami El Hichou.

De lowkicks van Quincy Makatita waren leidend in deze partij. Je zag dat Makatita een achtergrond in Taekwondo had en liet zijn zware trappen ook door de zaal klinken. Zijn tegenstander liep er in eerste instantie doorheen maar na de zoveelste trap was die gedwongen om zijn stance te veranderen. Uiteindelijk trapte Makatita in de derde ronde op een block waarna hij naar het canvas stortte met een zichtbare plek op zijn voet. Hij vocht de ronde uit en wist de beslissing toe te eigenen. Check hierboven wat hij allemaal te vertellen had na zijn partij.

Bekijk hier alle resultaten van het evenement en het evenement zelf.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsNewsWorld Fighting League MMA

RELATED BY