Mehi Ben Merieme verliest zijn title gevecht bij UFL 6

Dit weekend vocht de van Buel vechter Mehi Ben Merieme voor de amateur titel van UFL.

Mehdi Ben Merieme ging richting Engeland voor een amateur titel partij bij Ultimate Fighting League 6 tegen een zeer tegenstander in Jon Furuheim. Bekijk hier meer over de aankondiging van het gevecht. Het was een hard gevecht die 3×3 rondes zou zijn voor de titel en in de laatste ronde van de partij wist Furuheim, Ben Merieme te submitten via Anaconda Choke. De stream van de partij was uitgevallen en iedereen bij wie dat gebeurd is kunnen ze hun geld terug krijgen.

Hierdoor poste Furuheim het volledige gevecht vanuit ringside op zijn instagram. Bekijk de partij hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jon Vetle Furuheim (@jonvetlemma)

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY