Agy Sardari verliest zijn titel bij Cage Warriors 124

Agy Sardari verliest zijn titel bij Cage Warriors 124

The Wolverine stond gisteren in London bij Cage Warriors op de main event.

De Tilburger stond voor de3de keer in de main event bij Cage Warriors en dit keer was het voor zijn 2de titel verdediging. Hij vocht tegen de Ierse Joe McColgan die zijn 9de gevecht in Cage Warriors hield. Het was helaas niet een goeie avond voor de Nederlander. De Ier wist het gevecht te eindigen in de 3de ronde. Hij kreeg Sardari in een Guilotine Choke en liet de Nederlander tappen. Bekijk hieronder de finish:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Vandaag liet Sardari de volgende statement achter over het gevecht via zijn instagram:

k wil jullie even meenemen naar de mindere kant van topsport.
Dit hoort er helaas ook bij: Pijn, verdriet en hechtingen. Alles waar je 10 jaar lang voor hebt gewerkt kan je verpesten in één momentopname. Falen terwijl tienduizenden mensen kijken..

Als je denkt, huh zo vecht Agy niet, dat klopt..ik was aangeslagen en het was even tanden bijten en een pokerface opzetten om er doorheen te komen.
3 maanden doodgetraind en zo zie je dat je het kan weggeven in maar 15min als je er niet inkomt met je focus.

Ik heb onwijs genoten van de trip, zo veel nieuwe dingen geleerd en gegroeid, en ik weet dat ik die jongen kan hebben op een goede dag, maar dat was het niet en zo lever je je wereldtitel weer in… Zo hard kan het zijn!! Je favo voetbalclub wint ook niet altijd🤷🏾‍♂️

Ik kan al jullie berichten helaas niet beantwoorden, de tranen schieten me steeds in de ogen. Vandaar dit bericht.

Ik wil mijn team, trainingspartners, alle support en vooral de sponsoren van harte bedanken voor al jullie hulp. Mijn laatste verliespartij was alweer 4 jaar geleden, dus ik ga dit even slikken en nog harder trainen om die fckin titel terug te halen. 😤 see you in the gym Monday.♥️♥️

Ik ben en blijf de beste vechter van Europa🏆

Oja, Voor iedereen die denkt aan lipfillers, swipe links. Ik heb ze gratis gekregen….

Bekijk hieronder post:

Categories
Cage WarriorsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY