Marcin Prachnio pakt zijn 2de winst in de UFC

Marcin Prachnio pakt zijn 2de winst in de UFC

De Poolse Nederlander vocht gisteren zijn 5de gevecht in de UFC en pakt weer winst.

Het leek een foute start te zijn voor de pupil van Martijn de Jong, die zijn eerste 3 gevechten in de UFC verloor op KO. Hiermee leek het het einde te zijn van zijn carriere in de UFC maar hij kreeg nog een kans en won een grote partij tegen Khalil Rountree via decision. En gisteren keerde Prachnio weer terug naar zijn winning ways in stijl tegen Ike Villanueva.

Hij wist de partij vroeg in de 2de ronde te eindigen met een lever trap waarvan Villanueva direct neerging. Met deze winst is Prachnio op een 2 fight winstreak in de Light Heavyweight division. Nog een winst kan hem zeker in de top 15 plaatsen. Bekijk hieronder de finish:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lex Jitsu (@lex_jitsu)

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY