Versus MMA split hun event op in 2 evenementen

Versus MMA split hun event op in 2 evenementen

De nieuwe Nederlandse organisatie Versus MMA geeft einde van de maand hun eerste evenement.

Vandaag liet de promotor Harun Kina ons weten dat het evenement opgesplitst zal worden in 2 evenementen op dezelfde dag. Door de aangescherpte regelingen door de corona situatie heeft de organisatie deze beslissing genomen om het evenement nog door te kunnen laten gaan. Dat betekend dat het publiek direct verrast word met Versus MMA 1: Winter vs Shouddi en Versus MMA 2: Michalak vs Mendes Furtado.

In de hectische corona scene vallen er gevechten uit en komen er nieuwe gevechten bij. Zoals je vast opgevallen is, zijn de 2 main events de voormalige main en co main event van Versus MMA.

Versus MMA 1 zal in de main event John Winter vs Timur Shouddi houden met een nieuwe co-main event in Jelle Zeegers vs Trio Pham Minh. Versus MMA 2 zal in de main event Karol Michalak krijgen en een nieuwe tegenstander in Steven Mendes Furtado die zijn debut zal maken tegen de Honeybadger. In de co main event zal Fawad Faghiri een snelle terugkomst maken na zijn winst bij ECE 5 tegen Michal Denis Flock.

Je kan hier op Dutch Fight Network de volledige kaarten hier zien van Versus MMA 1 en Versus MMA 2.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY