Last minute invaller gevonden voor de main event tegen Losene Keita

Last minute invaller gevonden voor de main event tegen Losene Keita

Het waren 24 spannende uren voor WFL MMA sinds de main event.

Tijdens de weging werd de main event gecanceld omdat Maarten Wouters in het ziekenhuis beland is tijdens zijn weight cut. Hierdoor is het natuurlijk niet mogen voor hem om de kooi in te stappen vandaag. De matchmaker Harun Kina was opzoek als een gek naar een tegenstander en even was er gigantische ophef bij de fans toen Brian Hooi zijn naam in het petje gooide om in te vallen. Met de request dat WFL MMA het ging regelen me de Vechtsport Autoriteit.

Wij hielden een poll op instagram met de vraag als ze Brian Hooi wilde zien invallen of niet en de huidige resultaten kan je hieronder bekijken:

Uitslagen Brian Hooi vs Losene Keita

De reden waarom Hooi bij zijn request zei dat WFL MMA moest gaan praten met Vechtsport Autoriteit is omdat hij 2 gevechten heeft gehad bij de Zwitserse underground organisatie King Of The Streets (K.O.T.S). Hier was de Vechtsport Autoriteit het niet eens en schorste meerdere Nederlandse vechters waaronder Brian Hooi.

Toen Losene Keita vanochtend liet weten dat zijn partij door ging wilden iedereen natuurlijk horen dat het om Hooi ging, maar helaas is dat niet het geval. Wel goed nieuws dat hij alsnog zijn title shot krijgt. Niet tegen de huidige kampioen Melvin van Suijdam (11-6-0) of invaller Maarten Wouters (12-8-0). Maar tegen pro debuterende Bartosz Gorczyca (0-0-0).

Er is vrij weinig te vinden over Gorczyca. Maar wat wij wel achter hebben kunnen halen is dat Gorczyca een amateur record heeft van 3-1-1. Respect naar beide heren toe om dit gevecht van beide kanten aan te nemen binnen 24 uur om de show door te laten gaan.

Bekijk hier alle live resultaten van WFL MMA 6

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsWorld Fight LeagueWorld Fighting League MMA

Leave a Reply

RELATED BY

""