Kwartfinale partijen NFC Series bekend gemaakt

Kwartfinale partijen NFC Series bekend gemaakt

De Nederlanders draaien goed in het toernooi in de Lightweight divisie zijn beide Nederlanders door naar de Kwart finale en in de Welterweight divisie 1!

We beginnen met de lightweight divisie. Orlando Wilson Prins keert terug. In de 2de ronde kon hij door een blessure niet mee doen. Maar met zijn prestatie in de eerste ronde verdiende hij 5 punten waardoor hij nu als nummer 6 gerankte alsnog ingedeeld is in de kwart finales. Wilson Prins (3-0-0) zal het op moeten nemen tegen de nummer 3 gerankte de Franse Mikail Bayram (5-1-0). Hij won zijn laatste partij bij de Preseason 1 via decision.

Mohamad Issa (1-0-0) die in dezelfde divisie zit en nummer 8 gerankt is met 4 punten zal het op moeten nemen tegen nummer 1 gerankte Anastasios Chatzigeorgiadis. Net als Issa vocht Chatzigeorgiadis een winst in de eerste ronde. In de 2de ronde vocht hij een draw. Hij heeft nu een professionele record van 1-0-1. Issa vocht ook in de 2de ronde maar zijn partij werd door een trap tussen de benen een no contest.

In de welterweight divisie staat er nog 1 Nederlander die helaas bij Preseason 2 de andere Nederland heeft moeten uitschakelen en dat is Chequina Noso Pedro (3-0-0). Noso Pedro is nu nummer 3 gerankt en zal het op gaan nemen tegen de Franse Mickael Marie Sardi (2-1-0). Die om onbekende reden in het toernooi zit. Marie Sardi heeft niet gevochten in het toernooi en is ook niet gerankt. Met een winst gaat hij direct door naar de halve finale.

Bekijk hieronder de huidige ranking lijst en hier meer over NFC Series Playoffs.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY