Brian Hooi zal zijn langeverwachte Bellator debut maken

Brian Hooi zal zijn langeverwachte Bellator debut maken

Het zou eigenlijk al gebeuren in Oktober 2020 in Parijs.

Maar door een positieve corona test werd het gevecht van Hooi afgezegd tijdens fight week. Wat jammer was dat hij op terugkomst in Nederland negatief teste. De Rotterdammer stond hierdoor niet stil en stond ook nog in de spotlight alleen niet voor MMA.

Hij vocht maar liefst 2 partijen voor de Zwitserse organisatie King Of The Streets waar hij 2 keer de winst ook nog pakt via finish. Helaas tellen deze partijen niet mee op zijn record sinds deze gevechten als illegaal worden gezien. Hierdoor heeft de Nederlandse Vechtsport Autoriteit ook Hooi geschorst om te vechten op Nederlandse bodem.

Dit was ook de reden waarom Hooi het niet last minute op kon nemen tegen Losene Keita voor de WFL Welterweight Title.

Maar ook dat weerhoud de lightweight niet om zijn carriere te vorderen. En dat zal ook nog gebeuren op hoogste niveau bij Bellator MMA. Hij zal het 5 November opgaan nemen tegen de Italiaanse Daniele Scatizzi bij Bellator 270 in Dublin. Scatizzi is momenteel 10-5-0 en vocht al 3 keer eerder bij Bellator. Hij won in September 2020 ook zijn partij bij Bellator via 1st round submission bij Bellator Euro Series 8.

Bekijk hieronder onze laatste interview met Brian Hooi en klik hier om meer te lezen over Bellator 270.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY