Germaine de Randamie neemt het op tegen Aldana op UFC 268

Germaine de Randamie neemt het op tegen Aldana op UFC 268

The Iron Lady zla op UFC 268 het op gaan nemen tegen Irene Aldana.

Dat kondigen de UFC gisteren aan met een reeks posters die ze op twitter poste, waaronder de Nederlandse former Featherweight champion Germaine de Randamie. Het gevecht zal op 6 November plaatsnemen in Madison Square Garden in New York City.

De Utrechtse is on a roll in de UFC. Ze won maar liefst 7 van haar 9 gevechten, waarvan haar 2 losses tegen zijn tegen de UFC Feather & Bantamweight Champion Amanda Nunes. In Oktober 2020 vocht The Iron Lady tegen Julianna Pena waar ze haar eerste submission winst wist te pakken in de 3de ronde. Hiermee behield de Randamie haar #1 ranking plek.

Haar tegenstander zal de nu nummer 4 gerankte Irene Aldana zijn. Aldana is net als de Randamie haar laatste gevecht. Zij vocht dit jaar tegen Yana Kunitskaya en versloeg haar met ground & pound in de eerste ronde.

Dit zal The Iron Ladies 10de gevecht in de UFC. Wil je meer weten over het evenement klik dan hier.

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsPPVUFCUFC

RELATED BY