Kaylee Vos 8 Oktober in Duitsland tegen ex Bellator vechtster

Kaylee Vos 8 Oktober in Duitsland tegen ex Bellator vechtster

De Amsterdammer trok in April haar record gelijk tegen sparrings partner van Joanna Jędrzejczyk.

Vos staat geen uitdaging uit de weg en neemt een directe step up na het verslaag van een UFC vechtsters sparringspartner naar een ex UFC, Bellator en Invicta vechtster. Ze zal het op gaan nemen tegen Katharina Lehner die op het moment 7-3-0 staat. De 31 jarige Duister begon haar cariere bij de bekende Duiste evenementen on promoveerde na een 6-0 record naar Invicta. Ze kwam daar direct tegenover Sarah Kaufman te staan en verloor die partij.

Daarna vocht ze nog bij The Ultimate Fighter Seizoen 28 en haar laatste gevecht bij Bellator Euro Series 9. Waarschijnlijk een step up te hoog want Lehner die is momenteel op een 4 fight losing streak.  En nu komt ze te staan tegenover de Nederlandse Kaylee Vos die in April een impressive performance wist neer te zetten tegen Magdalena Loska. Vos is ook gewend om enemy territory in te gaan en dat doet ze nu weer.

De dames zullen het tegen elkaar opnemen bij Super League in Duitsland op 9 Oktober. Kaartverkoop die start binnenkort, dat kan je hier bijhouden op de instagram van Super League zelf.

Bekijk hier meer informatie over evenement. En hieronder onze laatste interview die we hadden met Kaylee Vos:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY