Bellator 270 krijgt een extra Nederlands tintje met Ilias Bulaid

Bellator 270 krijgt een extra Nederlands tintje met Ilias Bulaid

Nadat er announcement werd dat Brian Hooi zijn Bellator debut zou maken in Dublin

Laat Bellator vandaag weten dat de Nederlandse featherweight Ilias Bulaid zijn Bellator return zal maken op dezelfde kaart als Hooi. In Juli liet Bellator weten dat ze een multi fight deal hadden getekend met Bulaid.

Bulaid zou eigenlijk bij Bellator 247 in Milaan moeten vechten, maar die werd gerescheduled naar een week later in Parijs, waar Hooi ook zou vechten. Maar net als Hooi testte Bulaid in Parijs positief op COVID en werd zijn partij gecanceld. Hierdoor hebben we Bulaid voor het laatst in Februari 2020 gezien in de kooi waar hij een decision won van Diego Freitas tijdens Bellator 240.

Een frisse start, met een nieuwe contract en een nieuwe tegenstander. Hij zal het opnemen tegen Georges Sasu (4-2) die zijn Bellator debut zal maken op 5 November. Sasu verloor zijn laatste gevecht op Split Decision bij Lions FC 7.

Klik hier voor meer informatie over Bellator 270.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY