Michael Bisping komt met theatervoorstelling naar Amsterdam

Michael Bisping komt met theatervoorstelling naar Amsterdam

De voormalige UFC middleweight kampioen keert gaat de road op, maar niet voor een gevecht.

De Engelsman had zoals vele weten een succesvolle carriere waarin hij de Middleweight title wist the winnen van Luke Rockhold. The Count verdedige zijn title 1x keer tegen Dan Henderson tijdens UFC 204 in 2016 in Manchester, Engeland. Daarna verloor hij zijn titel van George St Pierre in 2017. Dezelfde maand keerde Bisping terug de kooi in in Shanghai en verloor zijn partij via KO van Kelvin Gastelum.

Niet lang hierna eindigde Bisping zijn carriere in de kooi en is mega succesvol buiten de kooi geworden. Als announcer bij de UFC, acteur en ook nog podcast host van zijn eigen podcast: Believe You Me, die hij samen runt met mede host en comedian Luis J. Gomez. Na een succesvolle boek te hebben geschreven over zijn leven en een docu te hebben geschoten, gaat Bisping nu touren over de wereld met zijn theater voorstelling, waar hij dieper in zal gaan op alle BTS verhalen over zijn leven en carriere.

Zijn voorstelling zal op 14 Oktober 2022 zijn in de Meervaart in Osdorp. Tickets voor het evenement zijn hier verkrijgbaar. Hieronder de aankondiging van The Count himself:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mikebisping (@mikebisping)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNewsUFC

RELATED BY