Versus MMA 3 Poster

4 gevechten van Versus MMA 3 bekend gemaakt

De 2de nieuwe organisatie die in 2021 hun 3de evenement zal houden, 4 gevechten hiervan waarover je hieronder meer kan lezen.

Main Event: Remco v/d Brink vs Rodolfo Dos Santos
De onverslagen Judoka Remco v/d Brink keert terug de kooi in sinds 2020. Zijn 2 pro gevechten die de Light Heavyweight had waren bij WFL MMA 3 & 4. Hij won bij beide evenementen via finish. Rodolfo Dos Santos is een Light Heavyweight die over zal vliegen uit Suriname om het op te nemen tegen de Nederlander. Dos Santos heeft een record van 1-1-0. En won en verloor op TKO.

Co Main Event: Santiago Ceriyatofe vs Burak Ilgin
De voormalige voorzitter van ATLAS MMA keert terug de kooi in na een lange hiatus. Momenteel heeft een record van 1-1-0. Hij zal het opnemen tegen de debuterende Belgische Brak Ilgin die een kickboxer is en het gaat proberen in MMA.

Amateur Bout – Kevin Buwalda vs Ramzan Dudaev
Kevin Buwalda is een lightweight vechter die uitkomt voor Team Ground Controle. Zijn kamp heeft doorgegeven dat hij een record van 5-3-0 heeft maar op Tapology en Sherdog heeft hij een record van 0-3-0. Op 9 Oktober zal de Zuid Hollandse proberen zijn eerste winst te behalen tegen Ramzan Dudaev. Dudaev is dit jaar on a roll en vocht zijn eerste partij bij Versus MMA 2 waar hij won via TKO. 2 maanden later vocht hij bij Enfusion Cage Events 6 waar hij via submission wist te winnen.

Amateur Bout – Paco Vleerlaag vs Bekdar Umarakhounov
Paco Valdano Vleerlaag maakte ook bij Versus MMA 2 zijn debut en wist op spectaculaire wijze te winnen in de eerste ronde via spinning back kick. Hij keert direct weer terug bij het derde evenement van Versus MMA tegen de debuterende Bekdar Umarakhounov uit Belgie. Umarakhounov zou oorspronkelijk bij Versus MMA 1 zijn debut hebben gemaakt maar moest dat helaas uitstellen.

Bekijk hier alle informatie over het evenement op een rijtje.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY