Opnieuw winst voor Chequina Noso Pedro en Mohamad Issa bij NFC Series

Opnieuw winst voor Chequina Noso Pedro en Mohamad Issa bij NFC Series

De Nederlanders stapte dit weekend in de kooi in Duitsland voor een 3de keer dit jaar.

De Rotterdammers zijn on a roll en gaan tot nu toe flawless door de NFC Series heen. Een week voor de Play Offs moest Orlando Wilson Prins zich terug trekken door een blessure al was hij gekwalificeerd voor de Play Offs. Daardoor hebben we nu 1 Nederlanders over in de Lightweight series en 1 in de Welterweight series. Maar makkelijk maakt NFC het niet voor de Nederlanders, want kort van te voren kregen de heren een tegenstander switch.

Maar dat stopte de Nederlanders niet. Chequina Noso Pedro won zijn partij in de 3de ronde via submission en Mohamad Issa won zijn partij ook in de 3de ronde via TKO. Hiermee gaan ze door naar de halve finales die plaats zullen nemen op 30 Oktober.

Bekijk hier meer over NFC Series Play Offs.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY