Versus MMA 4 Poster

Versus MMA 4 kondigt 3 gevechten aan plus titel gevecht

Afgelopen week liet Versus MMA weten hun 3de evenement te houden en op dezelfde dag houden ze hun 4de evenement.

Main Event Heavyweight Championship: John Winter vs Aboubacar Bathily
De onverslagen John Winter keert weer terug bij Versus MMA 4, nadat hij zijn laatste partij won bij Versus MMA 3 via TKO in de eerste ronde. Niet alleen keert hij terug, maar ook voor de heavyweight title. Winter zal het voor de eerste Versus MMA title opnemen tegen Aboubacar Bathily (7-3-0). Bathily is momenteel op een 4 fight win streak, Winter op een 3 fight win streak.

Co Main Event: Stanislav Romanov vs Mickael Groguhe
Romanov is al een tijdje actief als Nederlandse heavyweight en boekte afgelopen Augustus zijn eerste winst bij WFL MMA 6. Waar hij op TKO won in de 1ste ronde. Zijn eerste gevecht bij Versus zal hij het in de co main event opnemen tegen Cyril Gane’s trainingspartner Mickael Groguhe die zijn Nederlandse debut zal maken.

Amateur Bout – Ikra Kasirga vs Cerezo van Loon
Beide heren vochten afgelopen Versus evenementen hun debut. Voor beide heren verliep de avond niet zoals verwacht en gingen ze beiden met een loss naar huis. 1 van de heren zal zijn eerste winst behalen tijden Versus MMA 3.

Bekijk hier alle informatie over het evenement op een rijtje. Klik hier voor tickets.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY