Gerardo Fanny pakt zijn 2de winst bij Cage Warriors via TKO

Gerardo Fanny pakt zijn 2de winst bij Cage Warriors via TKO

De Nederlander wist de partij af te ronden in de 2de ronde.

Zoals in de tweet hieronder die je kan zien van Cage Warriors zelf is dit een potentiële Fight of the Year partij geworden waar de Nederlandse Gerardo Fanny wist te vlammen en de partij af maakte in de 2de ronde. Dit was Fanny zijn 3de gevecht in de organisatie en is nu op een 2 fight winning streak met 2 finishes in de 2de ronde. Zijn eerste partij in de organisatie vocht hij voor de title op Bantamweight die hij verloor. Met een comeback en 2 finishes achter elkaar denken jullie dat hij ready is voor een title shot voor de Flyweight title?

Laat in de comments weten als je denkt dat hij er klaar voor is en bekijk hier meer informatie over het evenement. En onder de post van Cage Warriors een bericht van Fanny zelf via zijn instagram:

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY