Nog een partij voor Mohamed Amine dit jaar bij Akira FC 4

Nog een partij voor Mohamed Amine dit jaar bij Akira FC 4

Een zeer actieve jaar voor de Nederlander die dit jaar zijn eerste 2 MMA pro partijen had.

En de volgende 2 komen er dit jaar aan. 2 weken geleden liet Amine (2-0-0) weten in de main event te staan bij Next Generation Warriors tegenover Arya Hossein Sheik. Op 30 Oktober krijgt Amine een nieuwe tegenstander en hij zal weer vechten op Light Heavyweight. Hij zal het nu op gaan nemen tegen Mike’s Gym’s Stanislav Romanov (2-5-0) die ook zijn 3de partij dit jaar zal gaan draaien.

Romanov is momenteel op een 2 fight win streak en won zijn eerste partij dit jaar bij WFL MMA 6 via TKO. En vocht afgelopen weekend bij Versus MMA 4 in de co main event tegen de sparrings partner van Ciryl Gane waar hij de partij via DQ won.

Afgelopen week liet de promoter van Fight Club Den Haag weten dat op de 4de editie van Akira FC, Amine dit jaar voor de 3de keer terug keert bij de organisatie. Ditmaal op light heavyweight voor de Benelux Titel tegenover de Belgische Cedric Lushima (amateur record 6-2-0) op 4 December.

Lushima is sinds 2018 op de amateur scene en kwam voor Belgie uit bij de 2019 IMMAF Championships waar hij tot de kwart finales kwam. Hij vocht zijn laatste 2 partijen bij Fight Club Den Haag waar hij 1 partij op Split Decision verloor en 1 via TKO won. Dit zal Lushima’s pro debut worden.

Met 2 wins zou Amine 2021 ongeslagen kunnen afsluiten met een titel op zak.

Bekijk hieronder de aankondiging van Fight Club Den Haag hieronder.
En klik hier voor meer informatie over Next Generation Warriors en hier voor meer over Akira FC 4.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

RELATED BY