Hubert Geven keert terug voor de titel in Canada tegen ex UFC vechter

Hubert Geven keert terug voor de titel in Canada tegen ex UFC vechter

De Nederlander keert terug na 3 jaar geen MMA gevecht te hebben gehad. En niet voor een kleine partij.

Grote stakes on the line voor de Nederlander. Na 2 gecancelde partijen in 2019 en 2020 is het eindelijk tijd om Geven weer in actie te zien. Helaas niet in Nederland, maar in Canada tegen voormalige UFC vechter en huidige Unified MMA Lightweight kampioen Shane Campbell (20-8-0).

De Canadees is momenteel op een 3 fight win streak en zal zijn titel voor de 2de keer verdedigen tegen Geven. Hij vocht in 2015 en 2016  keer bij de UFC waarvan hij 1 partij won in de organisatie. Geven is op een 5 fight win streak en vocht van die 5, 1 gevecht bij Cage Warriors tegen Donovan Desmae waarvan hij in de 1ste ronde won.

Bekijk hieronder de aankondiging van Hubert Geven via zijn instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hubert Geven (@hubertjegeven)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY