Halve Finale tegenstander voor Mohamad Issa bekend gemaakt

Halve Finale tegenstander voor Mohamad Issa bekend gemaakt

De partij in de welterweight divisie van traningspartner Chequina Noso Pedra was al bekend gemaakt.

Maar vandaag poste NFC hun volledige fight card voor de avond. Daarop vonden we natuurlijk de tegenstander van Mohamad Issa (2-0-0-1) die in de Lightweight divisie in de halve finale zal vechten voor een plek in de finale. Issa begon zijn pro carriere in de NFC Series en stormt net als zijn trainingspartner Noso Pedro door het toernooi heen. Met 2 wins en een no contest staat hij in de halve finale tegen toernooi deelnemer Tsaran Pantelei (4-2-0). Pantelei won en verloor tijdens de Pre Season van het toernooi en wist zich te kwalificeren in de kwartfinales die hij won en de Nederlander treft.

Bekijk hier meer informatie over het evenement en kijk hieronder de post van NFC:

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY