Chequina Noso Pedro gaat door naar de NFC Finals

Chequina Noso Pedro gaat door naar de NFC Finals

De Ruthless vechter ging met zijn teamgenoot Mohamad Issa voor de 4de keer dit jaar naar Duitsland voor de NFC 6.

Beide heren vochten in de halve finale van hun divisie. Issa verloor zijn partij via Decision en is hiermee uitgeschakeld uit de lightweight competitie. Op welterweight vocht Noso Pedro tegen Marko Kisič en wist de partij in de  3de ronde af te ronden via TKO. Noso Pedro werd in Oktober 2020 een pro vechter en met deze winst pakt hij zijn 5de winst in een kalender jaar met 4 finishes.

Tijdens het evenement werd zijn tegenstander uit de finale ook duidelijk. Hij gaat het opnemen tegen de Zwitserse Maurice Abévi (5-0-0) die een bijna identieke record heeft als Chequina Noso Pedro. Ook Abévi starte zijn pro carriere in 2020. Enige verschil is dat Abévi al zijn tegenstanders finishte. De heren stonden na de winst van Abévi tegen elkaar in de kooi en de partij zal plaatsnemen op 18 December in Dusseldorf, Duitsland.

Bekijk hier meer over de halve finales en hier meer over de finale. Bekijk hieronder de victory post van Chequina Noso Pedro zelf:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chequina Noso Pedro (@c.noso.pedro)

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY