Mohamed Amine wint via TKO bij Next Generation Warriors

Mohamed Amine wint via TKO bij Next Generation Warriors

Dit weekend vochten 2 van de actiefste Nederlandse heavyweight tegen elkaar.

Bij Next Generation Warriors vochten beide heavyweights voor de 3 keer dit jaar. We praten over Mohamed Amine (3-0-0) en Stanislav Romanov (2-6-0). Amine vocht dit jaar 2 keer bij Fight Club Den Haagse, Akira FC waar hij beide partijen via TKO wist te eindigen. Romanov vocht bij WFL MMA en Versus MMA. Ook hij wist 2 winsten op zijn naam te zetten. 1 via KO en 1 via DQ.

Een partij tussen de heavyweights uit Nederland die alle drama had. Romanov wist in de eerste ronde Amine meer te slaan en leek alsof het einde eraan zat te komen, maar Amine overleefde de storm en wist zelf terug te komen in de 2de ronde om het gevecht te stoppen.Hiermee is Amine in 4 maanden 3-0-0 met 3 KO’s. En hij stopt nog niet want zijn volgende partij is dit jaar nog op 4 December bij Akira FC 4.

Bekijk hier meer over Next Generation Warriors en hier meer informatie over Akira FC 4.  Heb je de partij gemist maak je niet druk want die kan je hieronder bekijken:

https://fb.watch/93ELFknDLN/

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY