Ook Djamil Chan heeft een partij staan bij EMC 8

Ook Djamil Chan heeft een partij staan bij EMC 8

Begin van het jaar vocht de Rotterdammer zijn laatste gevecht onsuccesvol in Polen.

De voormalige Bellator vechter Djamil Chan (15-9-0) geeft nog niet op! Hij keert terug bij de Duitste organisatie Elite MMA Championship 8. Chan vocht in Februari voor het laatst bij de Poolse organisatie FEN 32 en verloor zijn partij in de eerste ronde via TKO. Hiermee is de Nederlander op een losing streak van 5 fights. The Ruthless Fighter komt te staan tegenover de Griekse welterweight Robert Oganesyan (7-8-0) die zijn laatste 2 gevechten in Duitsland vocht bij National Fighting Championship. Hij won daar zijn laatste partij in 44 seconden via armbar in de eerste ronde.

Bekijk hieronder de aankondiging van Chan zijn instagram en hier informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamil Chan (@djamilchan)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY

""