Nog een Nederlander op de kaart van NFC 7

Nog een Nederlander op de kaart van NFC 7

De kaart schittert met Nederlanders op de kaart en mogelijk 1 Nederlandse kampioen.

Jarno Errens zal vechten voor de Featherweight title en Chequina Noso Pedro zal vechten in de finale van het Welterweight toernooi. Vandaag poste trainer Arnout van der Geest de poster van nog een pupil Jahyanthi Daniel (0-1-0) die zijn debut bij de organisatie zal gaan maken. Daniel maakte zijn pro debut bij Akira FC 1 tegen Bart Dekker en verloor zijn partij op Unanimous Decision. Hij zal het nu op gaan nemen tegen de Duitser Arijan Topallaj (1-0-1) die zal voor de tweede keer bij de organisatie gaan vechten. Hij maakte dit jaar zijn pro debut en vocht 1 winst via TKO en 1 draw.

Bekijk hieronder de aankondiging van NFC en hier meer over NFC 7:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY