Nieuwe tegenstander voor Mohamed Amine bij Akira FC 4

Nieuwe tegenstander voor Mohamed Amine bij Akira FC 4

De organisatie liet weten dat hun evenement niet meer met toeschouwers zal zijn door de nieuwe regelingen.

Wel zal het evenement via live stream te zien zijn op World Of Fighter. Maar er is nog een grotere verandering en dat op Light Heavyweight. Mohamed Amine (3-0-0) die voor de 4de keer zal vechten sinds Juli waar hij ook zijn pro debut maakte bij Akira FC 2. Amine zou het opnemen tegen de Belg Cedric Lushima maar voor onduidelijke redenen heeft hij een nieuwe tegenstander gekregen.

De Amerikaanse Leo Pla (12-8-0) die zijn laatste MMA partij vocht in 2019 bij GMC 22. De partij werd een no contest door een accidental headbutt. Hij heeft zeker niet stil gestaan met vechten, Pla vocht zijn laatste 3 gevechten Bare Knuckle bij de Amerikaanse organisatie BYB waar hij 1 won en 2 verloor. Pla keert nu weer terug naar MMA en in Nederland bij Akira FC 4.

De heren zullen het opnemen tegen elkaar voor de Fight Club Den Haag Intercontinental Title. Bekijk hieronder de post van de organisator en hier meer informatie over Akira FC 4:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY