Artur Szczepaniak & Djamil Chan succesvol op EMC 8

Artur Szczepaniak & Djamil Chan succesvol op EMC 8

Een succesvolle avond voor de heren in Duitsland.

De prospect uit Belgie Artur Szczepaniak vocht zijn 2de gevecht van het jaar en sluit daarmee het jaar impressive af! Hij versloeg de 18-6-0 voormalige Bellator vechter Walter Gahadza op definitieve wijze. De heren waren aan elkaar gewaagd maar Szczepaniak wist het voordeel bij hem te houden en sloot de partij af in het begin van de 3de ronde via Kimura. Hiermee is de Belg op een 3 fight win streak en heeft een nieuwe fight record van 7-1-0;

Op dezelfe kaart vocht de Ruthless FC vechter Djamil Chan die zijn losing streak van 5 gevechten heeft kunnen verbreken. Hij vocht de partij tegen Robert Oganesyan tot een beslissing en pakte de unanimous decision (29-27, 29-26, 29-26). Dit was Chan zijn 2de partij voor 2021.

Bekijk hieronder de victory posts van beide heren en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Djamil Chan (@djamilchan)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY