Losene Keita laat grote indruk achter bij OKTAGON 29

Losene Keita laat grote indruk achter bij OKTAGON 29

De Belg blijft door tegenstanders heen stormen en de WFL Welterweight kampioen zet zijn ongeslagen record voort in Duitsland.

Afgelopen Zaterdag stapte de Black Panther weer in de kooi voor de 3de keer dit jaar. De laatste keer dat we Keita zagen was in Augustus toen hij de Welterweight titel won bij World Fighting League MMA. Dit keer vocht hij tegen een sterke jongen uit Slowakije die bij zijn thuis basis vocht. Maar ook hij was geen probleem voor de Belg. Keita had maar 3 minuten nodig om de partij af te ronden en dat deed hij ook via KO. Keita vertelde ons dat zijn plan is om volgend jaar meer partijen te vechten om zichzelf klaar te stomen om ook Amerika over te nemen.

Bekijk hieronder de finish op Losene Keita zijn instagram en hier meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Losene keita (@keitaplusser)

Comments

comments

Categories
Belgische NieuwsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY