Mohamed Amine sluit zijn jaar ongeslagen af en als kampioen

Mohamed Amine sluit zijn jaar ongeslagen af en als kampioen

Amine sluit 2021 af met 4 fights, ongeslagen en die nieuwe Fight Club Den Haag Intercontinental titel

We hadden begin van de maand de Light Heavyweight op de podcast en die vertelde ons dat hij dit jaar ongeslagen en titel houder zou zijn. En dat is gelukt! 4-0-0 en kampioen en dat allemaal in 4 maanden tijd. Dit was ook direct zijn eerste beslissing die Amine vocht. Hij wist al dat hij een zware tegenstander tegenover zich had die met een record van 12-9-0 tegen de toen 3-0-0 vocht. De Bare Knuckle/Kickbox en MMA vechter zorgde ervoor dat hij de titel niet zomaar mee zou nemen, maar toch wist Amine voordeel te houden en pakte ook de unanimous decision. Op de podcast vertelde Amine dat hij niet verder dan deze partij keek, maar zijn 2022 gaat hij zeker door. Hij sprak al om te vechten tegen de winnaar van Stanislav Romanov en Cedric Lushima die op dezelfde kaart vochten voor de Benelux titel.

En dat was een zeer snelle partij. De vorige tegenstander van Amine, Stanislav Romanov vocht op dezelfde kaart voor de titel tegenover de Belgische IMMAF deelnemer Cedric Lushima. De Belg wist de partij in de eerste ronde al af te sluiten via TKO en pakte de titel. Hiermee is krijgt Romanov een nieuwe record van 2-7-0 en Lushima zijn eerste win en titel.

Een potentiële partij tussen de 2 titelhouders zou in 2022 kunnen gebeuren. Lushima en Amine zouden oorspronkelijk al tegen elkaar staan op deze kaart maar door wat op houdingen kregen beide heren een nieuwe tegenstander. Een mooie partij kan dat worden tussen de 2 titel houders. Bekijk hieronder de posts van Mohamed Amine, klik hier voor  meer informatie over het evenement en onderaan de artikel de podcast met beide heren:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsFight Club Den HaagMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY