John Winter pakt een snelle winst in Frankfurt

John Winter pakt een snelle winst in Frankfurt

Het was weer een hectische gebeuren rondom John Winter zijn partij.

Het was de bedoeling dat Winter volgende week de kooi in zou stappen in Berlijn bij We Love MMA. Door nieuwe COVID maatregelen moest het evenement gecanceld worden. Met heel wat geluk en een goeie manager hebben ze partij een week naar voren kunnen verschuiven op Mixfight Championship. Veel was niet te vinden over Winter zijn tegenstander maar het enige wat we moeten weten is dat het een snelle partij was voor Winter.

Zijn 3de partij dit jaar sluit hij succesvol af en blijft ongeslagen in de Heavyweight divisie. Hij wist de partij af te ronden in de 1ste ronde via armbar. Hiermee verbeterd Winter zijn record naar 4-0 met 3 TKO’s.

Bekijk hieronder de post van Winter en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John Winter (@johnrswinter)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY