Ook Gokhan Saricam zal optreden tijdens Bellator 274

Ook Gokhan Saricam zal optreden tijdens Bellator 274

Van de week werd al bekend gemaakt dat Gegard Mousasi zijn titel zou verdedigen op 25 Februari en nu is bekend gemaakt dat zijn teamgenoot op dezelfde kaart vecht.

De Belg Gokhan Saricam (6-1-0) zal ook een snelle terug keer de kooi in maken naast zijn teamgenoot Gegard Mousasi in Dublin, Ierland. De tegenstander voor Saricam is nog niet bekend, alleen dat zijn contract al getekend is. Dit wordt Saricam zijn 4de gevecht voor Bellator MMA. Van zijn 3 gevechten won hij zijnย  laatste 2 gevechten via ground & pound in de eerste ronde. Vorige maand stapte Saricam ook in Dublin de kooi in en sloeg in 15 seconden Charlie Milner neer en eindige de partij met ground & pound.

De Belg die is nog niet gerankt bij de organisatie maar een win in Februari kan hem zeker in de top 10 krijgen. Momenteel is hij een van de weinige heavyweights in de organisatie met een 2 fight win streak.

Bekijk hieronder de post van Saricam en klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY