GMC Amateur OlympiX

Uitslagen GMC Amateur OlympiX

Afgelopen weekend was het druk in de Nederlandse amateur scene in Duitsland.

GMC hield hun amateur OlympiX in Duitsland en uiteindelijk hebben 5 Nederlanders op hun kaart gevochten. De 6de vechter Afshin Bahrampour zou oorspronkelijk ook een partij draaien maar om nog geen bekende reden is die partij niet doorgegaan.

2 jongens kwamen uit voor Ruthless FC Bandai Lumassa vocht zijn eerste MMA partij succesvol en versloeg zijn tegenstander Tahiri Indrit in de 2de ronde via TKO. Voor zijn team genoot Ikra Kasigra liept het minder goed af, hij vocht zijn 3de amateur partij en vocht dit keer door weging op dezelfde dag een gewichtklasse hoger op welterweight. Hij verloor zijn partij via submission in de 3de ronde. Kasigra liet weten via zijn instagram dat hij vele geleerd heeft van deze partij en de volgende keer 100x harder terug zal komen!

Van Groningse Roots MMA vochten er 3 jongen en gingen terug met 2 wins en 1 loss. Kristiyan Yordanov gewonnen won zijn partij in de 3de ronde via TKO, Tyrell Ilaria verloor zijn partij via decision en Teodor Dzhamov won zijn partij via decision.

Bekijk hieronder de posts van Lumassa die afgelopen weekend vochten en klik hier voor meer informatie over het evenement.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ikra Kasirga (@ikrakasirga)

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY