GMC Amateur OlympiX

Resultaten: GMC OlympiX 100

4 Nederlanders vochten gisteren in Duitsland tijden GMC OlympiX en 2 in een toernooi voor de titel.

De jongens van Ruthless FC deden allebei mee in een toernooi waarmee ze de amateur titles voor hun gewicht konden winnen, maar helaas voor beide jongen verloren ze in de eerste rondes van het toernooi. Jess van Hunen die mee deed met het lightweight toernooi verloor zijn partij via ground & pound en Bandai Lumassa liet weten via zijn instagram dat in de eerste ronde zijn schouder uit de kom vloog en daardoor het gevecht niet voort kon zetten.

Vanuit Groningen kwamen Nick Beukema & Jakub Adwent uit voor ROOT MMA en helaas liet het voor beide heren ook niet goed af. Ze vochten wel beiden competitieve gevechten maar voor allebeide jongens liep het af in een unanimous decision loss.

Bekijk hier meer over het evenement.

Comments

comments

Categories
EventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY