Denise Kielholtz vs Kana Watanabe bij Bellator London

Denise Kielholtz vs Kana Watanabe bij Bellator London

MIss Dynamite keert weert terug de kooi in bij Bellator London in Mei.

Jammer genoeg zouden we Miss Dynamite al eerder hebben kunnen zien, maar door COVID restricties had de Amsterdammer niet kunnen vechter in December. Maar lang hoeven we niet te wachten op haar comeback voor een nieuwe titel run. Denise Kielholtz keert weer terug de kooi in in Mei in London waar ze in 2019 ook al eerder vocht en spectaculair won met een Americana in de eerste ronde.

Dit gevecht word haar eerste sinds haar title fight in Juli tegen de kampioen Juliana Velasquez. Ze verloor de partij op split decision en de meningen waren daadwerkelijk gesplit. Vele (vooral in Nederland) vonden dat Miss Dynamite de scorecard had moeten pakken en bekroond moest worden als de eerste Kickbox en MMA champion bij de organisatie.

Maar zoals we Kielholtz kennen stampt ze door en gaat ze voor de 2de title run en die begint in Mei tegen de Japanse Kana Watanabe (10-1-1). Watanabe zal nu haar 4de partij draaien bij Bellator. Ze was onderweg naar een title shot maar verloor haar laatste partij in Juni van ex UFC vechtster Liz Carmouche via TKO in de eerste ronde. Voor haar partij tegen Carmouche stormde ze door haar competitie in Bellator en Rizin. Ze heeft momenteel 6 finishes en 4 decisions op haar naam staan.

Wat pakt volgens jullie deze partij? Laat het maar weten in de comments hieronder. Bekijk hier meer informatie over Bellator London en bekijk hieronder de aankondiging van de partij:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY