Hubert Geven tekent een multi fight deal bij Cage Warriors

Hubert Geven tekent een multi fight deal bij Cage Warriors

The Gipsy King keert na 3 jaar weer terug naar Britse organisatie Cage Warriors.

Het was even stil rondom The Gipsy King sinds 2018 die een grote kans kreeg afgelopen December in Canada. Hij nam het op tegen de Canadees en voormalige UFC vechter Shane Campbell. Hij zou voor de titel vechter van Unified MMA, maar verloor die kans omdat hij het afgesproken gewicht niet had gehaald. Wel liet hij weten dat het hem niet uitmaakte en alsnog wilde knokken en gaf daarmee een groot deel van zijn gage af.

Maar ook de partij liep helaas niet goed af voor de Nederlander. Hij verloor zijn partij via TKO in de 2de ronde. Maar een frisse start dit jaar bij een bekende organisatie geeft hoop om zijn carriere verder op te bouwen. De 13-4-0 vechter stapt terug in de kooi bij Cage Warriors waar hij in 2018 won van Donovan Desmae in de 1ste ronde. Ook heeft Geven een winst over de voormalige Cage Warriors Lightweight kampioen Agy Sardari, die dit jaar ook getekend is door de organisatie.

Hoe ver denk jij dat Hubert Geven het zal schoppen bij Cage Warriors? Laat het weten in de poll hieronder:

Hoe ver denk jij dat Hubert Geven het zal schoppen bij Cage Warriors?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van Hubert Geven:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA NieuwsNews

RELATED BY