Twee nieuwe gevechten aangekondigd bij Dutch Combat Event 2

Twee nieuwe gevechten aangekondigd bij Dutch Combat Event 2

Dutch Combat Events is on a roll en kondigen bijna elke dag nieuwe partijen aan en hun volledige kaart begint vorm te nemen.

2 nieuwe MMA partijen werden van de week aangekondigd, waaronder 2 jongens van Team Thriving. De eerste partij die aangekondigd werd was Dave Schmitz vs Abdul Lazar (0-0-0). Lazar zal zijn MMA debut maken op Dutch Combat Events 2 maar is geen onbekende in combat sports. Hij vertelde ons dat hij niet teveel kwijt wilde laten over zijn specialiteit maar vertelde wel dat hij bijn een van de beste grappling gyms uit Nederland traint. Ook deed hij mee aan Versus Grappling 2. Hij pakte daar de 3de plaats in het toernooi. Over zijn gevecht tegen Schmitz had hij het volgende te zeggen:

Ik ga niet vechten om te verliezen. Ik ga 100% voor de winst en jullie zullen 5 Maart zien hoe hongerig ik ben!

Dave Schmitz traint al 15 jaar MMA en kan daardoor ons ook zeggen dat hij een all round vechter is. Maar ook Schmitz zegt dat zijn specialisatie in worstelen zit. Zijn laatste partij vocht Schmitz bij Versus MMA Fight Night 2 en verloor die partij via Rear Naked Choke. Dat stopt Schmitz niet voor zijn terug keer om alles recht te zetten. Over de partij vertelde hij ons:

Gewoon lekker knokken en genieten 🔥🔥

De 2de partij die aangekondigd werd was Dennis Auron (0-0-0) vs Ricardo Russcher (0-0-0).

Russcher was op zijn 16e een kickboksgym binnen gelopen na een UFC wedstrijd gezien. Hij wilde MMA doen maar kickboksen was dichterbij zijn huis. Al gauw vocht hij zijn eerste kickboxpartij en dat liep uit op een diepe focus voor de sport. Als een C-klasser besloot Russcher de overstap te maken naar MMA. Hij heeft zich 2 jaar gestort op BJJ en worstelen. Hierdoor voelt hij zich staand als op de grond thuis! Over de partij vertelde hij ons:

Dit word mijn eerste partij in MMA en ik train keihard. Ik hoop dat mijn tegenstander dat ook doet want als hij zich ook goed voorbereid kan ik laten zien dat ik gewoon de betere vechter ben.

Van Auron hebben we nog geen informatie ontvangen. Maar een Team Thriving vechter is meestal een all round vechter!

Beide partijen klinken als volledige MMA partijen waar alle jongens willen laten zien wat hun in hun mars hebben! Wie denk jij dat deze partijen wint?

Klik hier voor meer informatie over Dutch Combat Events 2 en hieronder de aankondigingen:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY