Jarno Errens vs Mert Özyildirim 2 voor de featherweight titel

Jarno Errens vs Mert Özyildirim 2 voor de featherweight titel

In December wist Jarno Errens op spectaculaire wijze de Featherweight titel van kampioen Max Coga te winnen en keert weer terug voor een titel defense.

Via knock out in de eerste ronde wist de Limburger de MMA wereld op notice te zetten toen hij een punt zette achter een vol geladen partij tussen hem en toen kampioen Max Coga. De campagne om op de kaart in de UFC  te komen was gestart en hier kan je ook onze poll invullen als jij denkt dat Errens klaar is voor de UFC.

Die kans zal hij voorbij laten gaan sinds hij gisteren via zijn instagram liet weten dat hij een partij heeft staan voor zijn eerste titel defense bij National Fighting Championship. Hij zal een rematch vechten tegen Mert Özyildirim (9-3-0) tegen wie hij al in Juli 2021 vocht en van won via Unanimous decision. Özyildirim was het duidelijk niet een met de beslissing toen die op gelezen was en daar spraken wij over met Errens in de podcast.

In de tussentijd sinds hun laatste gevecht vocht Errens nog een draw bij UAE Warriors en won in December de titel van Max Coga. Özyildirim die heeft sinds zijn loss tegen Errens niet meer gevochten en is daarmee ook op een 2 fight losing streak. In zijn instagram post laat Errens het volgende weten:

Let’s make things clear. This time we don’t leave it to the judges.

Bekijk hier meer over het evenement en hieronder de post van Jarno Errens:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jarnoerrens

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY