Melvin Manhoef vs Yoel Romero geboekt voor Bellator Parijs

Melvin Manhoef vs Yoel Romero geboekt voor Bellator Parijs

"No Mercy" Melvin Manhoef keert terug bij Bellator Parijs tegen de ex UFC title contender Yoel Romero.

Melvin Manhoef (32-15-1-2) keert weer terug de Bellator kooi in voor zijn 10de gevecht bij de organisatie. En dit keer mag hij het nog een keer tegen een ex UFC title contender gaan opnemen in Yoel Romero (13-6-0) bij Bellator in Parijs. Manhoef vocht tijdens Bellator 251 in November 2020 tegen Corey Anderson met een 2 fight win streak in zijn rugzak. Maar de partij liep niet af voor No Mercy zoals gepland. Anderson wist heel goed wat hem te wachten stond en vermeed dat door zijn wrestling skills in werking te zetten en hield Manhoef voor een groot deel op de grond tot hij het in de 2de ronde wist te finishen via ground & pound.

Al vaker gaf Manhoef aan dat zijn laatste gevecht eraan zit te komen maar dat is nog steeds niet bekend gemaakt. Wat wel bekend gemaakt werd is een klapper van een partij tegen voormalige UFC title challenger Yoel Romero die pas bij de organisatie komt kijken. The Soldier of God vocht zijn Bellator debut in September 2021 tegen Phil Davis en verloor zijn partij via Split Decision. Via decision of split decision verloor Romero zijn laatste 4 partijen.

Zal Romero een comeback in the win column kunnen maken of is Melvin Manhoef zijn KO power te zwaar voor de Cubaan? Laat weten in de poll hieronder wie jij denkt dat de winst mee naar huis neemt?

Wie pakt de winst?

  • Yoel Romero (59%, 44 Stemmen)
  • Melvin Manhoef (41%, 30 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 74

Laden ... Laden ...

Bekijk hier meer informatie over Bellator Parijs en hieronder de aankondiging van Bellator:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

Leave a Reply

RELATED BY