Succesvolle avond voor Gegard Mousasi en Gokhan Saricam in Dublin

Succesvolle avond voor Gegard Mousasi en Gokhan Saricam in Dublin

Vrijdagavond stapte Team Mousasi de kooi in in Dublin, Ierland bij Bellator 275.

Tijdens de prelims (die je hier kan bekijken) vocht Gokhan Saricam voor de 2de keer in Dublin, Ierland. Hij vocht tegen “Baby Fedor” Kirill Sidelnikov (13-5-0) en ging tot de 3de ronde waar hij de unanimous decision wist te pakken. Met vrij veel gemak wist Saricam de partij in zijn voordeel te houden. De Turkse Belg is nu op een 3 fight win streak en we kunnen verwachten dat hij een positie verdiend heeft in de Top 10 van de Bellator heavyweights.

Bekijk hieronder een stukje van zijn gevecht via de twitter van Bellator MMA:

In de main event stond een van Nederlands beste vechters Gegard Mousasi in de kooi om zijn middleweight titel voor een tweede keer te verdedigen. Dit keer tegen undefeated Austin Vanderford (11-0-0) die totaal geen partij was voor The Dreamcatcher. Mousasi wist de partij in 90 seconden te finishen via een brute ground and pound. Na de partij had hij nog wat te zeggen wat door de hele MMA wereld heen echo’de:

I’m the best middleweight. I never said that because I never believed it. But from now on, you better believe it.

Bekijk hieronder de finish en klik hier voor meer informatie over het evenement:

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

Leave a Reply

RELATED BY