Eerste partij van Daan Duijs aangekondigd bij Cage Warriors 136

Eerste partij van Daan Duijs aangekondigd bij Cage Warriors 136

In December maakte Cage Warriors een hele batch met nieuwe vechters bekend die getekend zijn voor 2022 waaronder de Ossenaar.

En nu maakte Marcel Dorf van Eurosport bekend dat de bantamweight zijn eerste gevecht plaats zal nemen in April bij Cage Warriors 136. Duijs was 2 jaartjes eventjes niet meer gezien in een kooi maar keerde in November weer op indrukwekkende wijze terug. Met een dominante performance wist hij zijn tegenstander in de 2de ronde te submitten via rear naked choke. Zijn volgende tegenstander zal hij treffen in Manchester tegen Josh Reed die zijn 17de partij bij de organisatie zal draaien.

Van zijn laatste 5 partijen won hij er 3 en verloor hij er 2. Hij is momenteel op een 1 fight win streak en won zijn laatste partij in September ook via rear naked choke. Een veteraan uit de organisatie zal direct een goeie tegenstander zijn om te pijlen waar Duijs zich zal plaatsen in zijn jacht voor de bantamweight titel. Wie denk jij dat deze partij zal winnen? Laat het weten in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • Daan Duijs (100%, 3 Stemmen)
  • Josh Reed (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Wil je meer weten over het evenement klik hier en bekijk hieronder de aankondiging van zijn partij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY