Mohamed Amine zal vechten op UAE Warriors 27

Mohamed Amine zal vechten op UAE Warriors 27

Gisteren werd bekend gemaakt wie Mohamed Amine zijn tegenstander zal worden.

Op 18 Februari lieten we weten dat de Nederlandse heavyweight Mohamed Amine (4-0-0) zijn volgende stap in zijn carrière is in de organisatie UAE Warriors. Wanneer of tegen wie hij zou vechten was tot vandaag nog niet bekend. Marcel Dorf van Eurosport liet weten dat hij het op zal nemen tegen de Fransman Kevin Oumar (7-3-0). Oumar die vocht in Maart 2019 voor het lijst bij UAE Warriors 17 die eindige op een No Contest door een illegale knie. Voor de NC was Oumar op een 4 fight win streak. De Fransman ronde 5 van zijn 7 wins af via finish waarvan 4 via submission.

Mohamed Amine is kersvers in de MMA scene en won al zijn 4 pro partijen in 2021 en ronde het jaar af met een titel van Fight Club Den Haag. 3 van zijn 4 gevechten wist hij via KO te beëindigen. De light heavyweights zullen het op 25 Maart tegen elkaar opnemen. Wil je meer weten over het evenement klik hier. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat het weten in de poll hieronder:

Wie pakt de winst?

  • Mohamed Amine (0%, 0 Stemmen)
  • Kevin Oumar (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

 

 

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY