Versus MMA 7 - Poster - John Winter vs Dominik Dankowski

Versus MMA 7 aangekondigd met John Winter in de main event

Versus MMA 7 kondigt al hun volgende evenement aan op 4 Juni van dit jaar.

De nieuwe organisatie is on a roll en keert dit jaar terug met hun 7de editie van Versus MMA. Met hun oude main evenenter John Winter (4-1-0) die terugkeert in de main event slot. De Amsterdammer keert weer terug de kooi in na zijn laatste partij bij Levels Fight League 4. Hij verloor daar zijn eerste pro partij via TKO van LFL prospect Slim Trabelsi. Dit keer komt Winter te staan tegen de Poolse Dominik Dankowski (2-3-0) die niet onbekend is in Nederland.

Zijn laatste partij vocht de Pool vorig jaar bij Akira FC 2 tegen Mohamed Amine waar hij die partij verloor via TKO. Zijn comeback in de winning column gaat hij in Nederland proberen te doen tegen John Winter. Winter vocht al eerder bij Versus MMA. De allereerste van de organisatie, waar hij Timur Shouddi wist te stoppen in de eerste ronde. Bekijk de partij hier. Gaat het Winter lukken om weer terug op zijn winning streak te komen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denk je dat deze partij zal winnen?

  • John Winter (76%, 13 Stemmen)
  • Dominik Dankowski (24%, 4 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 17

Laden ... Laden ...

Bekijk hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van het evenement:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMAVersus MMA

RELATED BY